Külmad suupisted: 1. Lihavalik (vasikakeel, Hispaania vorstide assortii, servelaat, singirulli juustu ja küüslauguga) 2. Kalavalik (Hollandi heeringafilee, dzinnis marineeritud soolaklõhe, suitsumakrell, torpeedokrevetid koduse aioliga) 3. Kanapee assortii: - korvike kitsejuustuga, - korvike avokaadokreemi ja krevetiga, - veise tartar mustal leival, - köögiviljadega kevadrullid Aasia kastmega, - baklazaanirullid köögiviljade ja koduse hummusega. Salatid: 1. Klassikaline Olivje salat 2. Mimosa salat tuunikalaga 3. Värske köögiviljasalat Pearoad: 1. Koha filee kartulipüree ja bisquekastmega 2. Seakarree ahjukartuli ja seenekastmega Magustoidud: 1. Pavlova kook 2. New Yorki juustukook Joogid: - Morss, vesi, kohv, tee Alkoholivalik: - Zubrowka 0,5 l või Koduvein Banketi hind: 65 eurot inimese kohta