Külmad suupisted:
1. Lihavalik (vasikakeel, Hispaania vorstide assortii, servelaat, singirulli juustu ja küüslauguga)
2. Kalavalik (Hollandi heeringafilee, dzinnis marineeritud soolaklõhe, suitsumakrell, torpeedokrevetid koduse aioliga)
3. Kanapee assortii:
- korvike kitsejuustuga,
- korvike avokaadokreemi ja krevetiga,
- veise tartar mustal leival,
- köögiviljadega kevadrullid Aasia kastmega,
- baklazaanirullid köögiviljade ja koduse hummusega.
Salatid:
1. Klassikaline Olivje salat
2. Mimosa salat tuunikalaga
3. Värske köögiviljasalat
Pearoad:
1. Koha filee kartulipüree ja bisquekastmega
2. Seakarree ahjukartuli ja seenekastmega
Magustoidud:
1. Pavlova kook
2. New Yorki juustukook
Joogid:
- Morss, vesi, kohv, tee
Alkoholivalik:
- Zubrowka 0,5 l või Koduvein
Banketi hind: 65 eurot inimese kohta